CONTINENTAL Gator Hardshell országúti kerékpár külső gumi - hajtogathatós, BlackEdition

Kívánságlistára teszem
A CONTINENTAL Gator Hardshell egy defektmentes országúti külső gumi extrém felhasználóknak! Kiváló gördülési tulajdonságok, hosszú élettartam, egyenetlen, kátyús utakra is!
Érdeklődjön e-mailben!
Continental
Hűségpontok:
282
Cikkszám: NK 0101725

Szín

Fekete

Külső méret

31.320 Ft 28.190 Ft Kedvezmény: -10%
Menny.:
CONTINENTAL Gator Hardshell országúti kerékpár külső gumi - hajtogathatós, BlackEdition
31.320 Ft 28.190 Ft Kedvezmény: -10%
Menny.:

Leírás

Continental Gator Hardshell - defektmentes gumiabroncs hosszú élettartammal egyenetlen, kátyús utakra

A Continental cég részletes piackutatásából, melyet a világ minden részéről beérkező visszajelzésekre alapoztak, kiderült, hogy egy új típusú kerékpár külsőre van szükség az extrém versenykerékpárosok, hosszútávú túrázók és száguldó városi ingázók körében a biztos célba éréshez!

A Gator Hardshell egy különösen kemény gumikeverékből készül, vastag futófelületi réteggel, melyet további védőrétegekkel egészítettek ki, így a gumiköpeny kiváló defektvédelemmel rendelkezik és rendkívül hosszú az élettartama.

A Gatorskin külsőt vették alapul, melyben már megtalálható volt a Duraskin szakadásgátló hálós erősítés, melyet egy extra Polyamide réteggel egészítették ki. A Gator Hardshell külsőben a PolyX réteget megszélesítették, ezért sokkal nagyobb felületen véd a külső behatásokkal szemben. Mindezt kiegészítették a Hardshell technológiával, hogy egy 3 rétegű védelemmel rendelkező külsőt hozzanak létre, mely egyszerre gyors, ellenálló, hosszú élettartamú és széles méretválasztékban érhető el. A Gator Hardshell kielégíti azon országúti kerékpárosok igényeit, akik falják a kilométereket és egy megbízható külsőt szeretnének hosszú távra.

  • Belsővel használható

  • Hajtogathatós

  • Szövetsűrűség: 3/180 TPI

  • Átlagos súly: 270g

  • Maximális nyomás: 120 PSI

PolyX Breaker

A PolyX Breaker technológiával a Continental cég a kerékpár gumiabroncsok szegmensébe is bevezeti autóipari szakértelmüket. A poliésztert évek óta sikeresen használják az autógumikban. A rendkívül ellenálló poliészter szálakat szorosan keresztbe szövik, így nagyon magas szövetsűrűség érhető el, amely ellenáll a vágásoknak és a szúrásoknak is. A gördülési ellenállást a PolyX Breaker nem befolyásolja negatívan.

DuraSkin

A kiváló minőségű poliamid szövet megbízhatóan védi a gumiabroncs teljes oldalfalát, mely hatékonyan növeli a gumi ellenálló képességét és tartósságát. Mivel a futár bicajoknál a gumiabroncsok csúszkálnak a járdaszegélyeken, az utazó-kerékpároknál pedig kontinenseket kell átszelniük anélkül, hogy elkopnának, a Continental cég megalkotta a megoldást. A DuraSkin® abroncsok könnyen felismerhetőek a jellegzetes barna oldalfalukról.

Hardshell-ProTection

A Hardshell-ProTection erőssége a defektvédelem és a gyorsaság egyben. A háromrétegű, 60 TPI szövetsűrűségű vázszerkezet a külső gumi egész felületét befedi, így kimagasló védelmet garantál. A szélesebb PolyX Breaker a futófelület széleire is lenyúlik, így még megbízhatób. A gumiabroncs külső oldalfalait extra DuraSkin szövettel erősítették meg, így a Hardshell abroncsok kimagaslóan jó defektálló képességűek a versenyabroncsok között, kizárólag Németországban gyártják őket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed!

Hasonló termékek

27.990 Ft 25.190 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem
RAKTÁRON, azonnal elérhető!
27.990 Ft 25.190 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem
Várható szállítás: 2-3 munkanap
27.850 Ft 25.090 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem
Jelenleg nem rendelhető
28.640 Ft 25.790 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem
RAKTÁRON, azonnal elérhető!
27.710 Ft 24.890 Ft
-10%
Kívánságlistára teszem
RAKTÁRON, azonnal elérhető!